Opstart

Previous item Lymfedrænage Next item Velkommen

Opstart

I slutningen af december åbnede jeg dørene til min massage-klinik.  Al begyndelse er jo svær, som man siger. Men jeg synes det er gået rigtig fint indtil videre. I klinikken kommer der folk i alle aldre og med forskellige skavanker. Det er både spændende og hyggeligt. Jeg tilbyder altid en kop te eller kaffe efter behandlingen. Og selvfølgelig får man også en flaske vand bagefter. Jeg ønsker at det skal være rart at komme hos mig.

Jeg startede klinikken, da jeg synes, at der mangler noget for ældre og andre som ønsker noget, der er rart og hyggeligt. En fysioterapeut eller kiropraktor kan ordne det fysiske, men hvad med resten?

Jeg ordner gerne kolde fødder, spændings-hovedpine, ømme ben og fødder, stress samt mange andre ting. Det er der intet hokus-pokus i. 

Inden man kommer til min klinik, er det nødvendigt at bestille tid. Det er rigtig rart, at jeg lige kan få talt eller skrevet med personen, der ønsker en tid. Så ved jeg på forhånd lidt om hvad det drejer sig om. 

Jeg vil gerne at man synes det er hyggeligt hos mig. Jeg stresser ikke med tiden, og kigger ikke hele tiden på klokken. Der skal gerne være en naturlig start og slutning på behandlingen. 

En lokalavis og to online-aviser har skrevet om mig og min klinik. Artiklerne finder du herunder: 

Ugeavisen Grindsted skriver: “Rikke har åbnet sin egen massageklinik med fokus på seniorer.” Læs artiklen HER

Netavisen Grindsted skriver: “Rikkes massage er åbnet i Grindsted.”
Læs artiklen HER

Billund Online skriver: “Berøring og snak er en stor del af plejen af ældre.” Læs artiklen HER