Samtaleterapi mod stress

Jeg tilbyder samtale-terapi til personer med stress.

Der er stor forskel på at have travlt og at være stresset.
Hvis du i en periode har travlt, finder du energi i travlheden, og kan glæde dig når opgaven er løst. Men når du er stresset føler du ingen glæde eller energi i det du laver, og det gælder både privat og på arbejdet.

Jeg ønsker, at hjælpe dig til at komme væk fra dine triggertanker, og få vendt negative tanker til positive, så du kan få det gode humør og livsglæden tilbage. Jeg vil hjælper dig med at se fremad, og lade bekymringer være bekymringer. Det vil jeg blandt andet gøre ved at trække på nogle af de teorier jeg kender. Derudover vil jeg  gøre brug af mine egne livserfaringer.

Jeg er det man kalder et Mælkebøttebarn, og havde allerede som 30-årig oplevet så meget i livet, som de fleste mennesker, aldrig nogensinde vil nå at opleve gennem et helt liv.

Pris og varighed

Jeg tilbyder terapien som en pakke der både består af samtale og wellness/ massage.

Varigheden er cirka halvanden time. Prisen er 975 kr. pr gang.

Vi starter med en samtale, hvor vi sammen fokuserer på de ting, der gør, at du føler dig stresset. Herunder vil vi også komme ind på, hvilke redskaber du kan bruge til at hjælpe dig i din proces.  Efter samtalen kan du vælge om du ønsker en blid ansigtsmassage, eller massage af ryggen. 

 

Jeg har følgende kurser:

  • Konflikthåndtering
  • Socialpædagogik, avanceret
  • Pædagogik med psykologi, avanceret
  • Neuropædagogik
  • Metakognitiv terapi
  • Stresshåndtering