Samtaleterapi mod stress

Der er stor forskel på at have travlt og at være stresset.
Hvis du i en periode har travlt, finder du energi i travlheden, og kan glæde dig når opgaven er løst. Men når du er stresset føler du ingen glæde eller energi i det du laver, og det gælder både privat og på arbejdet.

Jeg vil hjælpe dig til at komme væk fra dine triggertanker, og få vendt negative tanker til positive, så du kan få det gode humør og livsglæden tilbage. Det vil jeg  gøre, ved at trække på nogle af de teorier jeg kender, samt gøre brug af mine egne livserfaringer.

Vi starter med en samtale, hvor vi  fokuserer på de ting, der gør, at du føler dig stresset. Vi kommer ind på, hvilke redskaber du kan bruge til at få styr på din stress.  Vi skal ikke grave i fortiden, medmindre du har behov for det. Vi skal fokusere på nu´et og fremtiden. 

Jeg er det man kalder et Mælkebøttebarn, det vil sige et barn der (ligesom mælkebøtten), på trods af en hård opvækst, formår at klare sig godt. Som 30-årig havde jeg oplevet så meget i livet, som de fleste mennesker, aldrig nogensinde vil nå at opleve gennem et helt liv.

 
Pris og varighed

Jeg tilbyder terapien som en pakke der både består af samtale og efterfølgende wellness eller dybdegående massage.

Varigheden er cirka halvanden time. Prisen er 975 kr. pr gang. (Første  gang er prisen kun 775 kr.)

 

Jeg har følgende kurser:

  • Konflikthåndtering
  • Socialpædagogik, avanceret
  • Pædagogik med psykologi, avanceret
  • Neuropædagogik
  • Metakognitiv terapi
  • Stresshåndtering