Massage

Du kan få almindelig fysiurgisk massag, hvor vi starter med en lille samtale. Jeg kan godt tage ved, men jeg lytter altid til om du synes det er for hårdt eller blidt. Du kan også få wellness massage, som er meget blidt. Det vælges hvis du kun har brug for velvære.  Til begge behandlinger kan tilkøbes 15 min ansigtsmassage,

 
Ansigtsmassage

Behandlingen er meget afslappende, og er effektiv mod stress, samt hvis du sover dårligt om natten. Massage med fokus på kæbemusklerne kan nedsætte smerter som opstår på grund af kæbespændinger. En ansigtsmassage tager 30 minutter.

 
Lymfedrænage

En blid behandling, hvor jeg med hænderne aktiverer lymfesystemet. Hvis du har brug for drænage af benene, så bliver fødderne også dræneret. Hvis du har brug for drænage af armene, så bliver hænderne også dræneret. Du kan også nøjes med at få ansigtsdrænage, som er rigtig godt, hvis du lider af  migræne. Det vil være en god ide, at læse mit blogindlæg om lymfedrænage. Indlægget finder du HER

 
Lava Shell massage

Massage med Lava Shells er en dejlig afslappende behandling med ægte muslingeskaller. Hele behandlingen foregår på bagsiden af din krop, og foregår uden afbrydelser eftersom skallerne er selvvarmende.

Jeg smører bagsiden af din krop ind i olie. Når skallerne så er varme, begynder jeg at massere med skallerne på dine ben. Fra det tidspunkt, vil du bliver masseret med lava shells helt uden afbrydelser. Efter behandlingen afslutter jeg med at tørre eventuel overskydende olie af dig.

Jeg anbefaler, at du har små trusser, tights eller underbukser på, for at muslingerne kan komme i kontakt med så meget af din hud som muligt. Det er dog ikke tilladt, at være helt nøgen.

 
Fodmassage

Du får vasket dine fødder, hvorefter du får en dejlig massage af dine fødder. Super godt til ømme og trætte fødder. Det er muligt at tilkøbe 15 min. ekstra hvor jeg også masserer dine underben.

 
Fodspa

Du får et dejligt fodbad, og samtidig peeler jeg dine fødder med en scrubbe-creme, så de døde hudceller fjernes. Efter fodbadet får du en skøn fodmassage.

 
 
Mest for seniorer (jeg er ikke uddannet negletekniker eller kosmetolog):
 
Manicure / Pedicure

Manicure: Dine negle og neglebånd ordnes, afsluttes med håndcreme og blid massage af hænderne.

Pedicure: Du får først et fodbad. Derefter ordnes dine negle og neglebånd. Afsluttes med lidt fodmassage og fodcreme.

Der kan tilkøbes neglelak på hænder eller fødder, samt aftagning af gammel lak. Jeg bruger røde toner fra Sally Hansen.

 
Make-up

Du kan få lagt en pæn make-up. Jeg har forskellige farver, men hvis du har en yndlings læbestift eller lign. så bruger jeg den gerne på dig.