Besøg i klinikken

Rikkes massage klinik i Grindsted Next item Lymfedrænage

Besøg i klinikken

Hvordan foregår et besøg i min klinik i forhold til andre steder?

Ankomst

Når du har bestilt tid, vil døren være låst op, når du kommer. Så du går bare ind. Der er ikke noget venteværelse, så du behøver ikke komme alt for tidligt. Når du er kommet ind i klinikken tager du sko af, og låser døren. Så er det kun dig og mig. Den første gang starter vi med en snak, og får lavet en journal på dig. Den er kun til eget brug, og videregives ikke til andre.

Behandling

Hvis du har valgt samtaleterai, så snakker vi i en times tid, hvorefter du får en halv times massage, for på den måde at behandle både psyke og krop. Du kan læse om samtale-terapi hos mig HER

Hvis du ønsker massage, så starter tiden først, når vi går i gang med selve behandlingen starter. Jeg masserer ikke efter en fast rutine, men tilpasser behandlingen ud fra hvad du har brug for. Sommetider mixer jeg også bindevævs-massage ind i den fysiurgiske massage. Jeg kan sagtens tage ved, men kan også gøre det blidere, hvis du foretrækker det. Hvis du får massage på ryggen, vil du derefter blive smurt med creme på ryggen, medmindre du ikke ønsker det. Sommetider giver jeg dig efter massagen, nogle øvelser, du selv kan lave. De indgår som en del af behandlingstiden. Du kan læse om mine behandlinger HER

Efter behandlingen

Du vil efter massagen få et glas vand. Det er vigtigt at du drikker 2 til 3 glas vand indenfor en time, for at skylle de affaldsstoffer ud som frigives under massagen. Hvis du ikke får drukket nok væske kan du blive utilpas og øm i de muskler som er blevet masseret. I den forbindelse er kaffe ikke væske.

Hvis du ønsker at investere lidt i dig selv og din krop, så anbefaler jeg, at du får lavet en behandlingsplan. Den laver vi i så fald efter behandlingen, hvor du udover vand, også er meget velkommen til at få en kop kaffe eller te, mens vi får en lille snak. Der afsættes cirka 15 min til snak og omklædning. Du vil desuden få udleveret et rabatkort, som giver 10% rabat, den femte gang du kommer til behandling.

Ekstra info
  • Jeg modtager kontanter og MobilePay.
  • Det er ikke nødvendigt at medbringe lagen og håndklæde.
  • Du finder mine kontakt-oplysninger HER
Massage til sengeliggende

Jeg kører gerne ud til sengeliggende, som bruger plejeseng, det er en seng som kan hæve/ sænkes og er på hjul. Dog skal der mindst betales for 45 minutters behandling.

Pris for kørsel:

De første 10 km fra min klinik koster 100 kr. For hver efterfølgende 10 km, koster det 50 kr. ekstra.